Легендарните музиканти от Сигнал“  ще зарадват всички свои фенове в

...
Легендарните музиканти от Сигнал“  ще зарадват всички свои фенове в
Коментари Харесай

Легендарните Сигнал с концерт в Панагюрище

Легендарните музиканти от „ Сигнал “  ще зарадват всички свои почитатели в града  и покрайнината с концерт, който ще се състои на 6-ти март, на сцената на Театър Дом-паметник, с начало 19:00 часа. Билетите за концерта на група „ Сигнал “  са с цени 10 и 15 лв. и може да ги закупите от касата на Театъра. Повече от 200 от билетите за концерта към този момент са продадени.

Концертите на рок легендите постоянно носят позитивни страсти измежду публиката. Повече от несъмнено е, че по този начин ще бъде и в този момент. През своята дългогодишна история група „ Сигнал “ имат 18 издадени албума, над 7000 концерта и участия и повече от 500 000 продадени плочи.

С бутиков акустичен концерт под надпис „ Да те копнея ”, в деня на влюбените-14-ти февруари 2018 година, пред 300 от най-верните си почитатели, група Сигнал стартира честванията за своята 40-годишнина на сцената. Бандата към този момент записа първия сингъл от новия си албум „ Просяк или крал ”, който се чака да излезе през есента. Общо 40 концерта в страната приготвят музикантите от група „ Сигнал “ в чест на кръглата годишнина.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР